Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین، صادق ضیاییان، درباره شرایط جوی کشور اظهار کرد: طی چهار  روز آینده در نوار شمالی کشور گذر متناوب امواج و همچنین فعالیت سامانه موسمی در نیمه‌جنوبی کشور سبب بارش باران گاهی رعدوبرق و وزش باد می‌شود.

وی افزود: فعالیت سامانه موسمی روزجمعه(۷ مردادماه) در گیلان، مازندران، گلستان ،خراسان شمالی، شمال خراسان رضوی، استان‌های واقع در دامنه‌های جنوبی البرز و برخی نقاط واقع در شمال غرب کشور رگبار باران گاهی رعد و برق و وزش باد شدید رخ می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین در جنوب سیستان و بلوچستان، هرمزگان، فارس، نیمه‌غربی کرمان و یزد، بوشهر، نیمه‌شرقی خوزستان، کهکیلویه و بویر احمد، چهارمحال وبختیاری، نیمه‌غربی اصفهان، شرق لرستان ،مرکزی ،همدان و قم رگبار و رعدوبرق و وزش باد شدید گاهی همراه با خیزش گرد و خاک پیش‌بینی می‌شود. در ارتفاعات البرز واقع در شرق تهران، جنوب سیستان وبلوچستان، شمال غرب کرمان، غرب یزد، فارس، کهگیلویه وبویر احمد ،چهارمحال وبختیاری، جنوب بوشهر، شرق خوزستان و غرب اصفهان بارش شدت خواهد داشت.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا درباره فعالیت این سامانه طی روز شنبه (۸ مردادماه) گفت: شنبه این وضعیت در مناطق مذکور ادامه خواهد داشت. در ارتفاعات البرز واقع در شرق تهران، نیمه جنوبی کهگیلویه وبویراحمد، نیمه شمالی فارس، جنوب اصفهان و کرمان بارش شدت خواهد داشته، یکشنبه (۹ مردادماه) در آذربایجان شرقی، اردبیل، گیلان، مازندران و دامنه‌های جنوبی البرز واقع در زنجان ،قزوین، البرز و تهران بارش گاهی رعدوبرق و وزش باد شدید رخ می‌دهد. در جنوب شرق و جنوب بارش کاهش می‌یابد و در دامنه‌های زاگرس واقع در غرب فارس، کهگیلویه وبویر احمد، چهارمحال وبختیاری، شرق خوزستان ، غرب اصفهان و شرق لرستان رگبار و رعدوبرق پراکنده پیش‌بینی می‌شود، در این روز بارش در ارتفاعات البرز مرکزی و ارتفاعات جنوب کرمان شدت خواهد داشت.

وی افزود: دوشنبه (۱۰ مرداد ماه) بارش در نوار شمالی کاهش می‌یابد و فقط در مازندران قابل توجه است. در سیستان وبلوچستان، کرمان، هرمزگان، فارس و دامنه‌های زاگرس واقع در کهگیلویه وبویر احمد چهارمحال وبختیاری و شرق خوزستان بارش ادامه خواهد داشت که در برخی مناطق فارس و جنوب کرمان شدت خواهد داشت. سه‌شنبه (۱۱ مرداد ماه) در این مناطق بارش خفیف ادامه خواهد داشت و بتدریج در روز چهارشنبه (۱۲ مردادماه) جوی به نسبت پایدار در کشور حاکم می‌شود، طی پنج روز آینده در نوار شرقی کشور به‌ویژه منطقه زابل وزش باد شدید، خیزش گردوخاک و کاهش کیفیت هوا پیش‌بینی می‌شود. جمعه و شنبه دریای خزر، دریای عمان خلیج فارس و تنگه هرمز مواج است.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده اظهارکرد: آسمان تهران فردا (۸ مردادماه) صاف تا قسمتی ابری و گاهی بارش پراکنده و به تدریج افزایش ابر و در شب رگبار و رعد و برق با حداقل دمای ۲۴ و حداکثر دمای ۳۶ درجه سانتیگراد و طی ‌یک‌شنبه (۹ مرداد ماه) نیمه‌ ابری تا ابری و در بعضی ساعت‌ها رگبار و رعدو برق و وزش باد با حداقل دمای۲۴ و حداکثر دمای ۳۵ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

ضیاییان در پایان گفت: طی امروز و فردا (۷ و ۸ مردادماه) اهواز با دمای ۴۲ و ۴۱ درجه سانتیگراد گرم‌ترین و اردبیل با  دمای ۱۴ و ۱۳ درجه سانتیگراد سردترین مراکز استان‌ کشور هستند.

کد خبر 694025 برچسب‌ها سيل خبر مهم باران

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: سيل خبر مهم باران چهارمحال وبختیاری پیش بینی می شود درجه سانتیگراد شدت خواهد وزش باد شدید وزش باد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۱۱۹۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برخلاف بارندگی‌های اخیر؛ کاهش ۲۵.۹ میلی‌متری بارش‌ها در کشور

به گزارش خبرگزاری مهر، بر اساس اطلاعات بارشی سازمان هواشناسی کشور از ابتدای سال جاری آبی تا پایان روز گذشته (۷ اردیبهشت) بیشترین کاهش بارش با منفی ۴۰.۸ درصد مربوط به استان قزوین است. همچنین بارش‌ها در استان سمنان ۴۰.۵ درصد و در تهران ۳۸ درصد کاهش یافته است. در ۲۵ استان کشور بارش‌ها نیز با کاهش بوده که می‌توان به هرمزگان با کاهش ۲۵.۵ درصدی، گیلان با رشد منفی ۲۶.۳ درصد، فارس کاهش ۲۸.۳ درصد، بوشهر با ۲۷.۲ درصد و البرز با کاهش ۲۵.۲ درصد اشاره کرد.

در ۶ استان خراسان جنوبی، سیستان و بلوچستان، کرمانشاه، گلستان، همدان و یزد بارش‌ها مثبت شده است. میزان کاهش بارندگی‌ها در استان تهران ۸۶.۴ میلیمتر در مقایسه با دوره بلندمدت است. در استان قزوین کاهش بارش‌ها ۱۰۲.۵ میلیمتر بوده است. در مجموع براساس اطلاعات سازمان هواشناسی، از ابتدای سال جاری تا (۷ اردیبهشت) بارندگی در کشور ۱۲.۷ درصد یا به عبارت دیگر ۲۵.۹ میلیمتر کاهش داشته است.

کد خبر 5999568 زهره آقاجانی

دیگر خبرها

  • هشدار نارنجی  هواشناسی: بارش باران استان فارس را در بر می‌گیرد
  • هشدار هواشناسی برای ۱۳ استان
  • بارش‌ ها ادامه دارد | کاهش نسبی دما در روزهای پایانی هفته
  • علت بارش‌های سیل‌آسای ایران؛ عامل انسانی دخیل بود؟
  • بارش‌های اخیر ایران محصول ابردزدی و بارورسازی ابرها است؟
  • بارورسازی ابر‌های کشور‌های همسایه علت بارش‌های سیل‌آسای ایران بود؟
  • بارورسازی ابرهای کشورهای همسایه ربطی به بارش سیل‌آسای ایران ندارد
  • کاهش ۲۵.۹ میلی‌متری بارش‌ها در کشور برخلاف بارندگی‌های اخیر
  • برخلاف بارندگی‌های اخیر؛ کاهش ۲۵.۹ میلی‌متری بارش‌ها در کشور
  • آیا بارورسازی ابرها در کشورهای همسایه باعث بارش سیل‌آسا در ایران شد؟