Web Analytics Made Easy - Statcounter

هر چند بارش بارن‌های سیل آسا و طغیان رودخانه‌ها تلفات جانی در استان کرمان نداشت اما خسارت زیادی در حوزه‌های مختلف از جمله راه‌ها، ابنیه فنی و زیرساخت‌ها، کشاورزی، دامداری و منازل مسکونی داشته است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمان ، براساس اطلاعیه دوم مرداد اداره کل مدیریت بحران کرمان هشدار سطح قرمز هواشناسی در استان کرمان صادر شد که طی آن از ورود سامانه سامانه مونسون به استان و فعالیت آن تا سه‌شنبه هفته آینده در مناطق غرب و جنوب غرب استان کرمان خبر می‌داد و هواشناسی استان کرمان در آخرین اطلاعیه خود با اعلام هشدار زرد از آغاز فعالیت سامانه مونسون از روز شنبه هفته آینده تا اواسط همان هفته در استان و سیلابی شدن مسیل‌ها خبر می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ورود به مناطق گردشگری استان کرمان ممنوع است

بنا به اعلام اداره کل مدیریت بحران استان کرمان، با توجه به پیش‌بینی‌های به عمل آمده، فعالیت سامانه بارشی مونسون در روزهای آینده ادامه داشته و شاهد تداوم بارش‌های سنگین و پرحجم در مناطق مختلف استان خواهیم بود.

بر این اساس و ضرورت حفظ جان کلیه شهروندان، حسب دستور استاندار کرمان امروز جمعه مورخ 7 مرداد، کلیه مسیرهای منتهی به مناطق گردشگری و تفرجگاه‌ها مسدود و از ورود گردشگران و شهروندان جلوگیری می‌شود.

با توجه به پیش‌بینی اداره کل هواشناسی امروز 7 مرداد بارندگی از ساعات ظهر آغاز می‌شود و در بعد از ظهر به اوج خود می‌رسد و راور، رفسنجان، سیرجان، مس سرچشمه، بافت و ارتفاعات آن، انار و کلیه روستاهایی که در این محدوده‌ها واقع هستند، بیشترین بارش را دارند.

سیلاب چند روز اخیر در استان کرمان تلفات جانی نداشت

محمدمهدی فداکار استاندار کرمان نیز در ستاد بحران شهرستان زرند نیز با بیان اینکه استان کرمان تا کنون تلفات جانی در حوادث سیلاب چند روز اخیر نداشته است، اظهار داشت: خسارات مالی قابل جبران بوده و خط قرمز ما جان مردم است.

وی با بیان اینکه باید با برنامه ریزی و اقدامات به موقع و کارشناسی شده، قبل، حین و بعد حوادث، آنها را به خوبی مدیریت کنیم تا مردم کمتر گرفتار شوند، گفت: مشکلات زیرساختی از جمله آب و برق باید در اسرع وقت رسیدگی و رفع شود.

استاندار کرمان با تاکید بر اینکه دستگاه و نهادهای خدمت رسان و مجری حتی الامکان اجازه ندهند مردم دچار خسارت شوند، افزود: مدیران و تیم های امداد و نجات در مناطق سیل زده حضور داشته باشند و این مهم باعث کاهش آلام مردم است.

وی با اشاره به اینکه خود مردم هم باید پای کار باشند از عدم توجه برخی افراد به هشدارها انتقاد کرد و گفت: در شهربابک سیل یک روستایی را در برگرفت که خوشبختانه مردم به ارتفاعات پناه بردند اما حدود هزار و 500 دام در این شهرستان طعمه سیل شدند.

فداکار با بیان اینکه در این حوادث مردم مظلومی که بنیه اقتصادی قوی ندارند را دریابید، افزود: مناطقی که آب آنها قطع شده تا زمان رفع مشکل، با تانکر به آن مناطق آبرسانی شود، مسایل بهداشتی مناطق سیل زده را مدنظر گرفته شده و اقشار ساکن در مناطق سیل زده اولویت اول امدادرسانی و بهسازی و بازسازی واحدهای مسکونی باشند.

توقف چند ساعته 2 قطار به خاطر بارش‌ها در کرمان

مجید سعیدی مدیر کل مدیریت بحران استانداری کرمان با اشاره به اینکه بارش‌ها در شهربابک و آسیب به خط راه آهن باعث توقف دو قطار بندرعباس به تهران در محدوده سیرجان شد، گفت: بارش‌های سیل آسا در شهربابک باعث آسیب به خط راه آهن و متوقف شدن چند ساعته دو قطار بندرعباس به تهران در سیرجان و قبل از سیرجان شد که خوشبختانه این خط باز شده و قطارها با وقفه چند ساعته به مسیر خود ادامه دادند.

وی با بیان اینکه بارش‌های دیروز باعث آب گرفتگی منازل و قطع آب، قطع برق و آب گرفتگی معابر در شهر رفسنجان و روستا‌های مجاور رفسنجان شد، افزود: در این منطقه بیشتر روستاها تحت تاثیر سیل قرار گرفتند.

مدیر کل مدیریت بحران استانداری کرمان با اشاره به اینکه تمرکز بارش‌ها امروز بیشتر در شمال و شمال غرب استان است، بیان کرد: ما در این مناطق در آماده باش هستیم که کمترین آسیب به مردم برسد.

وی گفت: با فروکش کردن سیلاب و تلاش عوامل راهداری محور رفسنجان – انار محدوده احمد آباد که به علت بارش شدید باران، سیلاب و طغیان رودخانه فصلی، مسدود اعلام شده بود، باز گشایی شده و تردد ایمن و روان در آن برقرار است.

امدادرسانی به بیش از 2500 سیل زده در استان کرمان

رضا فلاح مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان کرمان نیز از امدادرسانی به 2 هزار و 517 نفر متاثر از سیل و بارندگی در طی چهار روز گذشته در نقاط مختلف استان خبر داد و اظهار داشت: شدت بارش بارندگی در ناحیه غرب و شمال استان از روز گذشته تاکنون زیاد بود و امدادگران و نجاتگران در شهرستان رفسنجان در حال تخلیه آب منازل بدون هیچ گونه وقفه‌ای هستند.

وی با اشاره به حضور 11 تیم امداد و نجات هلال احمر در رفسنجان، گفت: تا کنون 160 خودرو گرفتار در سیل رفسنجان رهاسازی و 378 نفر توسط امدادگران هلال احمر امدادرسانی شدند.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان کرمان با بیان اینکه عملیات امداد و نجات در نقاط مختلف استان کرمان ادامه داشته و در چند روز گذشته 366 نیروی امدادی در قالب 80 تیم در حال امدادرسانی به مردم هستند، افزود: تا کنون 406 بسته غذایی، 824 کیلوگرم نایلون جهت پوشش، 501 تخته پتو، 67 تخته موکت و سایر اقلام امدادی مورد نیاز توسط جمعیت هلال احمر به آسیب دیدگان متاثر از سیل توزیع شده است.

تمام راه‌های اصلی جنوب استان کرمان باز است/ خسارت 120 میلیارد تومانی سیلاب به راه‌هاآخرین وضعیت بارش‌ها در استان کرمان| 14 گرفتار در سیل زرند نجات یافتند/ امدادرسانی به 1100 نفر

بیش از 1000 راس دام در شهربابک تلف شدند

غلامرضا نویدی سرپرست فرمانداری شهربابک نیز با بیان اینکه بارندگی شدید و جاری شدن سیل امروز در دهستان خبر منجر به تلف شدن بیش از هزار راس دام و تخریب درختان در روستا مراع را به دنبال داشت، گفت: بارندگی شدید عصر دیروز در بخش دهج و جاری شدن سیل در روستای دورودمند خسارت شدیدی به بخش‌های مختلف از جمله دام‌های روستاییان وارد کرد.

وی با بیان اینکه دستورات لازم داده شده تا گروه‌های امدادی، انتظامی و شورای تامین امکانات لازم از جمله تامین آذوقه، آب آشامیدنی، وسایل ضروری، چادر مسافرتی و راه دسترسی مردم را فراهم کنند، افزود: گروه‌های امدادی و انتظامی در شهر دهج شهربابک برای هر گونه امدادرسانی در صورت بروز حوادث احتمالی مستقر شدند.

خسارت 10 میلیاردی سیل به کوهبنان

مجید توکلی سرپرست فرمانداری کوهبنان با اشاره به برآورد اولیه خسارت‌های سیل در این شهرستان گفت: تاکنون بیش از 10 میلیارد ریال خسارات سیل در حوز‌ه‌های مختلف در شهرستان کوهبنان بوده است.

وی با بیان اینکه در جریان بارندگی‌ها در منطقه فتح آباد و در بیابان جور کلیه مسیل‌ها و رودخانه‌های منطقه جاری و باعث تخریب جاده‌ها و مسیر‌های این منطقه شده است، افزود: جاری شدن رودخانه فتح آباد باعث شکستگی حدود 30 تیر برق شده است.

سرپرست فرمانداری کوهبنان گفت: بارندگی‌های دیروز عصر منطقه کوه جور نیز باعث سیلابی شدن کلیه مسیل‌ها و جاری شدن رودخانه شد که خوشبختانه خسارتی به منازل و خانه‌های روستای مذکور وارد نشد اما به معابر روستا خساراتی وارد که درحال جمع بندی آن‌ها هستیم.

وی افزود: بارندگی‌های انجام شده در سطح حوزه آبگیر رودخانه ده علی باعث طغیان و سیلابی شدن این رودخانه و مسدود شدن جاده کوهبنان به بافق در محل دهستان خرمدشت شد.

توکلی گفت: حجم سیلاب در دهستان خرمدشت به قدری زیاد بود که سیل بند‌های اطراف در برخی مناطق تخریب و آب به سمت قنات‌های این منطقه گسیل شده است.

وی با بیان اینکه برآورد انجام شده از حجم خسارت‌های وارده حاکی از این است که تاکنون بیش از ده میلیارد ریال در حوز‌ه‌های کشاورزی، جاده‌ها، خیابان‌ها و معابر روستایی، سیل بند‌ها و کانال‌های هدایت آب و نیز خطوط انتقال برق به شهرستان کوهبنان خسارت وارد شده است، افزود: جمع بندی نهایی خسارات در حال انجام است.

انتهای پیام/511/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سیل زده سیل استان کرمان سیل زده سیل استان کرمان کل مدیریت بحران استان کرمان بارش ها هلال احمر جاری شدن سیل زده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۱۲۸۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌های مواصلاتی قربانی سیلاب‌های اخیر در خراسان جنوبی/ خسارت‌ها برآورد می‌شود

عباس‌زاده معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان جنوبی در برنامه پرسمان صدا و سیمای استان گفت: سال زراعی از مهر هر سال تا پایان شهریور سال آینده است که از ابتدای سال زراعی جاری، متوسط بارش استان ۱۰۱.۵ میلی متر بوده است.

او افزود: متوسط بارش‌ها در مدت مشابه پارسال ۹۴.۷ میلی متر بوده که امسال تا این لحظه حدود ۱۰ درصد افزایش بارندگی نسبت به کوتاه مدت داشته ایم، اما هنوز به نسبت بارش‌ها در بلند مدت ۱۴ درصد کاهش بارندگی داریم و باید به ۱۱۷.۶ میلی متر برسیم.

عباس زاده بیان کرد: بیشترین بارش‌ها مربوط به حاجی آباد زیرکوه با ۶۷.۲ میلی متر بود که پیش بینی‌های هواشناسی و دو مرحله هشدار سطح نارنجی مبنی بر بارش شدید و سیلاب از قبل اطلاع رسانی شده بود.

بیشتر بخوانید

خسارت سیل به بخش‌های مختلف در خراسان جنوبی

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان جنوبی ادامه داد: در تمام شهرستان‌ها آماده باش اعلام شده و امکانات بسیج شده بود که در سیلاب‌های اخیر بیشترین و اولین خسارت به راه‌های مواصلاتی استان وارد شد و برخی از پل‌ها را آب برد و یا مسیر‌های تردد مسدود شد.

او عنوان کرد: هم اکنون همه راه‌ها باز شده، اما باید به مسئله ایمنی راه‌ها توجه کنیم، زیرا ترمیم راه زمانبر است که همکاری خوبی بین دستگاه‌ها در این مورد انجام شده و جدای از آن خسارت‌های جدی و سنگینی به واحد‌های مسکونی و محل نگهداری دام‌ها وارد شده که بنیاد مسکن در حال ارزیابی و جمع آوری خسارت‌های وارده است.

عباس زاده تصریح کرد: ارزیابی تمام شهرستان‌های آسیب دیده از سیل در حال انجام است و جبران خسارت‌ها بخشی از طریق جبران خسارت و بخشی اعطای وام انجام می‌شود.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان جنوبی اظهار کرد: البته توصیه ما این است که افراد واحد‌های کارگاهی، کشاورزی، مسکونی و تولیدی خود را بیمه کنند تا در زمان حادثه برای جبران خسارت‌ها راحت‌تر باشند، زیرا به طور مثال در سیلاب اخیر یک اداره بیمه نزدیک به ۲هزار  بیمه گذار در شهر حاجی آباد داشت که در همان روز‌های سیلاب برآورد خسارت کردند و قرار شد که امروز یعنی شنبه، مبلغ خسارت به حساب افرادی که بیمه بودند واریز شود.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان جنوبی بیرجند

دیگر خبرها

  • خسارت ۳.۲ میلیاردی سیل اخیر به تأسیسات پارک ملی هفتادقله
  • کم‌کاری‌ شهرداری موجب خسارت ۲۰۰ میلیاردی در پروژه شهربازی شد
  • گروه موسیقی آهوی دشت شهربابک در بندر عباس به روی صحنه رفت
  • خسارت میلیاردی سیل به کشاورزی خراسان جنوبی
  • خسارت ۵۲۰ میلیاردی سیل به اردستان
  • اعلام خسارات اولیه سیل در ۴ استان کشور
  • راه‌های مواصلاتی قربانی سیلاب‌های اخیر در خراسان جنوبی/ خسارت‌ها برآورد می‌شود
  • خسارت ۸۸۳ میلیاردی سیلاب در شهرستان کلاله
  • بودجه ۱۰۰۰ میلیاردی چالوس تصویب شد
  • وضعیت عجیب پارکینگ خودروهای لوکس در سیل بم!