Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/کرمان مدیرکل هواشناسی استان کرمان اسامی مناطقی که دچار سیلاب می شودند را تشریح کرد.

محمد نکوآمال ظهر امروز هشتم مردادماه در جلسه ستاد بحران استان کرمان گفت: امروز احتمال وقوع بارش های سنگین در ارتفاعات کرمان، ده بالا، سکنج، ماهان و مخصوصا جوپار دور از انتظار نیست.

او ادامه داد: از 5 کیلومتری شهر کرمان همه بارش های پیش بینی شده در روز گذشته، رخ داده بود و پیش بینی های دو سه روز گذشته تقریبا به وقوع پیوست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل هواشناسی استان کرمان تاکید کرد: یک سیستم بارشی سیلابی از جنوب وارد استان شده که بخش های زهکلوت و احتمالا ارتفاعات جیرفت را در بر می گیرد و انتظار می رود عصر امروز در رفسنجان، مس سرچشمه حدود 30 میلیمتر بارندگی داشته باشیم. همچنین سیرجان، خیرآباد و یزدان آباد نیز به همین میزان بارندگی خواهند داشت.

او ادامه داد: ابر قیفی شکل در شهربابک شکل گرفته که این پدیده باید در جو قاره شکل بگیرد و این پدیده بسیار نادر و عجیب است.

نکوآمال بیان کرد: برای اولین بار در حداقل در 30 سال گذشته، پدیده مونسون، سودان و پدیده آب های قطبی با هم وارد کشور ایران شده اند و سامانه مونسون توسط پدیده سودانی که از سمت عربستان به ایران آمده تقویت شده است.

وقوع سیل در مناطق ماهان، راین، جوپار، ده بالا، سکنج، عرب آباد، گلباف، سیرچ، اندوهجرد و گزک محتمل است و همچنین رخداد سیل در جیرفت و محمدآباد دور از انتظار نیست، این مطلب بخش دیگری از سخنان نکوآمال در جلسه ستاد بحران استان کرمان بود.

مدیرکل هواشناسی استان کرمان خبر داد: اوج بارش ها از عصر امروز خواهد بود و بارش 40 میلیمتری باران در مناطق رابر، شیرینک، چشمه سنگ، کشکوئیه، ترنگ، تاج آباد، بزنجان، باب پیشگان، وحیدآباد، انجیرک دور از انتظار نیست.

او با تاکید برآنکه در حال حاضر حتی 10 میلیمتر باران، سیل تولید می کند، عنوان کرد: ارزوئیه، دولت آباد، دهوج و سکوئیه عصر امرز شرایط مساعدی ندارند همچنین سیرجان به سمت بافت بارندگی دارند و جاده زید آباد به سمت استان فارس دچار آبگرفتگی خواهد شد.

به گفته نکوآمال، ارتفاعات عنبرآباد و ارتفاعات جبالبارز و هلیل رود جیرفت نیز از سیلاب در امان نخواهند بود و بارندگی در شهرستان بردسیر از ساعت سه عصر امروز آغاز می شود و سیستم بارشی روی گلزار فعال خواهد بود. در شهربابک نیز بارندگی خواهیم داشت.

او در پایان خبر داد: پیش بینی می شود که از دوشنبه شدت بارش ها در استان کمتر می شود.

فرماندار کرمان نیز در این جلسه از آماده باش این شهرستان خبر داد و گفت: هشدارهای هواشناسی برای شهرستان کرمان اشتباه بود و شاهد سیل در مناطقی بودیم که هواشناسی اعلام نکرده بود.

به گفته علی بابایی، با وجود هشدارها اما سه جوان با غرور کاذب در منطقه سکنج از توابع شهرستان کرمان به دامنه کوه می‌ روند و هر سه نفر دچار آسیب شدند که یک نفر هم فوت کرد. ضمن آنکه دو مفقودی منطقه چترود نیز پیدا شدند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی سیل تابستانی استان کرمان هواشناسي مدیرکل هواشناسی استان کرمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۲۲۳۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش ۲۵.۹ میلی‌متری بارش‌ها در کشور برخلاف بارندگی‌های اخیر

به گزارش خبرگزاری مهر، بر اساس اطلاعات بارشی سازمان هواشناسی کشور از ابتدای سال جاری آبی تا پایان روز گذشته (۷ اردیبهشت) بیشترین کاهش بارش با منفی ۴۰.۸ درصد مربوط به استان قزوین است. همچنین بارش‌ها در استان سمنان ۴۰.۵ درصد و در تهران ۳۸ درصد کاهش یافته است. در ۲۵ استان کشور بارش‌ها نیز با کاهش بوده که می‌توان به هرمزگان با کاهش ۲۵.۵ درصدی، گیلان با رشد منفی ۲۶.۳ درصد، فارس کاهش ۲۸.۳ درصد، بوشهر با ۲۷.۲ درصد و البرز با کاهش ۲۵.۲ درصد اشاره کرد.

در ۶ استان خراسان جنوبی، سیستان و بلوچستان، کرمانشاه، گلستان، همدان و یزد بارش‌ها مثبت شده است. میزان کاهش بارندگی‌ها در استان تهران ۸۶.۴ میلیمتر در مقایسه با دوره بلندمدت است. در استان قزوین کاهش بارش‌ها ۱۰۲.۵ میلیمتر بوده است. در مجموع براساس اطلاعات سازمان هواشناسی، از ابتدای سال جاری تا (۷ اردیبهشت) بارندگی در کشور ۱۲.۷ درصد یا به عبارت دیگر ۲۵.۹ میلیمتر کاهش داشته است.

کد خبر 5999568 زهره آقاجانی

دیگر خبرها

  • شروع باران شدید از فردا در ۷ استان
  • هشدار هواشناسی کرمان نسبت به احتمال سیلابی شدن مسیل‌ها
  • هشدار نارنجی هواشناسی برای استان کرمان
  • باران میهمان ارتفاعات جنوبی کرمان می‌شود
  • علت بارش‌های سیل‌آسای ایران؛ عامل انسانی دخیل بود؟
  • شرایط ناپایدار برای مناطق غربی و جنوبی لرستان
  • بارورسازی ابر‌های کشور‌های همسایه علت بارش‌های سیل‌آسای ایران بود؟
  • صدور ۲ هشدار جدید هواشناسی  + جزئیات | امروز کدام مناطق بارانی است؟
  • کاهش ۲۵.۹ میلی‌متری بارش‌ها در کشور برخلاف بارندگی‌های اخیر
  • استقرار جوی پایدار و صاف تا اواسط هفته در گیلان